Nyhedsavisen større end Berlingske

Nyhedsavisen er gået forbi Berlingske Tidende, når det gælder antallet af læsere, viser de seneste aktualitetstal fra TNS Gallup. 

Nyhedsavisen er gået forbi Berlingske Tidende, når det gælder antallet af læsere, viser de seneste aktualitetstal fra TNS Gallup. 

Klapsalverne rungede i Nyhedsavisens hangar på Margretheholmsvej i København, da medarbejderne i en mail for kort tid siden fik beskeden om, at avisen i maj havde 399.000 daglige læsere. Dermed har avisen nemlig overgået tre af arvefjenderne, Berlingske Tidende (346.000), B.T. (351.000) og Ekstra Bladet (383.000).

Nyhedsavisens ledelse lovede inden premieren i efteråret annoncørerne, at avisen ville nå en mio. læsere, så der er et stykke vej endnu til målet er nået.

Månedstallene skal tages med et heftigt gran salt, de svinger voldsomt på grund af den statiske usikkerhed, men det generelle billede er dårligt for betalingsaviserne. Mens 24timer (471.000), MetroXpress (560.000) og Urban (488.000) er gået frem, er så godt som alle betalingsaviser gledet den anden vej i forhold til måneden før. Faktorer som antallet af helligdage er med til at mudre billedet.

Da Gallup har ændret opgørelsesmetoden, er det ikke muligt at sammenligne betalingsavisernes læsertal med tallene fra samme periode sidste år.

0 Kommentarer