Nyhedsavisen raser igen

PANIKDAG. Først fik Nyhedsavisen nej til praktikanter, fordi avisen ikke har 'bevist sin levedygtighed'.Avisen brokkede sig højlydt og fik så ja til praktikanter, da DR lovede at samle praktikanterne op, hvis avisen går ned.Alligevel var multimedieredaktør Kristoffer Gravgaard og redaktionschef Kasper Haugaard ikke rigtig glade på panikdagen på Danmarks Journalisthøjskole sidste onsdag.

PANIKDAG. Først fik Nyhedsavisen nej til praktikanter, fordi avisen ikke har 'bevist sin levedygtighed'.

Avisen brokkede sig højlydt og fik så ja til praktikanter, da DR lovede at samle praktikanterne op, hvis avisen går ned.

Alligevel var multimedieredaktør Kristoffer Gravgaard og redaktionschef Kasper Haugaard ikke rigtig glade på panikdagen på Danmarks Journalisthøjskole sidste onsdag.

Den afgørende første time efter klokken 8.00 – hvor de fleste stillinger bliver besat – måtte avisen nemlig holde stående praktikantsamtaler med de interesserede på 300-gangen.

»Det er ren chikane. Vi klager. Vi har fået at vide af en studentermedhjælper, at der var ledige lokaler, men strenge ordrer om, at vi fra Nyhedsavisen ikke måtte sidde der,« siger Kristoffer Gravgaard.

Først klokken 9.00 kunne Nyhedsavisen få et lokale.

Da Nyhedsavisen i første omgang ikke var praktikgodkendt, fik avisen heller ingen ansøgninger. Ifølge reglerne har man ikke råderet over et lokale på skolen før klokken 9.00, hvis man ikke har fået ansøgere.

»De 19 andre praktiksteder uden ansøgere ville være blevet misundelige og have klaget. Appeller til god moral og fornuft duer ikke. Jeg har kun bureaukrati tilbage,« siger Pia Færing.

 

0 Kommentarer