Nyhedsavisen: Opsigelse ikke nedjustering

Kristoffer Gravgaard, tidligere redaktionschef på Nyhedsavisen, bekræftede tidligere idag, at han var blevet opsagt fra sin stilling.

Kristoffer Gravgaard, tidligere redaktionschef på Nyhedsavisen, bekræftede tidligere idag, at han var blevet opsagt fra sin stilling. Grundene til fyringen var ifølge Gravgaard, at der skulle ske ændringer i organisationen bag Nyhedsavisens hjemmside, avisen.dk

Nyhedsavisens administrerende direktør, Morten Nissen Nielsen, vil ikke kommentere på grundene til Kristoffer Gravgaards opsigelse. Det er avisens politik aldrig at kommentere på grundene til opsigelser, oplyser han til Journalisten.dk.
»Af princip så kommenterer vi ikke på opsigelser. Det vil vi simpelthen ikke, og det gælder ikke kun i denne sag,« siger Morten Nissen Nielsen til Journalisten.dk.

At fyringen skulle have noget at gøre med ændringer af organisationen bag avisen.dk, vil Morten Nissen Nielsen heller ikke forholde sig til. Heller ikke de generelle ændringer bag hjemmesiden, vil han komme ind på.

Morten Nissen Nielsen vil dog alligevel godt understrege overfor Journalisten.dk, at opsigelsen ikke har noget at gøre med nedjusteringer på Nyhedsavisen.
»Hvis du møder nogen, der siger, at det her nok er et udtryk for nedjusteringer, eller hvad de ellers plejer at skrive om os, så må jeg klart afvise det. Vi sætter mange ting igennem for at styrke avisen.dk,« siger Morten Nissen Nielsen.

Morten Nissen Nielsen afviser at fyringen var det endelig dødsstød til DNY, Nyhedsavisen Nyhedsbureau, hvor Kristoffer Gravgaard var chef, inden bureauet i februar mere eller mindre blev lukket.
»Overhovedet ikke. De to ting har intet med hinanden at gøre,« siger han.

I februar flyttede Nyhedsavisen Kristoffer Gravgaard og langt de fleste medarbejdere væk fra DNY og over på avisen og avisen.dk. Den gang sagde chefredaktør, David Trads, at ambitionerne for DNY var uændrede, nemlig at blive en konkurrent til Ritzau.

Kristoffer Gravgaard var med fra begyndelsen på Nyhedsavisen, hvor han blev headhuntet fra Ritzau direkte til en lederstilling på den nye gratisavis.

3 Kommentarer

Ole Nørskov
8. MAJ 2007
Ikke for at tvære i det

Stavefejl på Journalisten.dk falder jo først og fremmest tilbage på mig. Alle skribenter laver stave- og slåfejl, og som webredaktør er det min opgave at sørge for at indføre nogle arbejdsgange, der minimerer fejlene

Her i den første tid har fokus først og fremmest været på at få teknikken til at virke.

Bjørn Kock Sørensen
8. MAJ 2007
Stavning
Kære læser,.Mange tak for din kommentar som jeg har grundet lidt over. Det er vel udtryk for en form for konsekvens at lave den samme fejl hver gang og ikke fx. hver anden. Og fra nu af aldrig mere. Jeg tror, at jeg skal vænne mig til, at Journalisten nu også er blevet et hurtigt nyhedsmedie.
Intet navn
8. MAJ 2007
Stavning
En af grundene til journalisters ikke altid høje score i troværdighedsundersøgelser er utvivlsomt manglende evner til at stave korrekt. En anden af grundene kunne være, at man gentager de samme fejl igen og igen. Det kan man jo så grunde lidt over.