Nye læsertal: Fremgang til fire dagblade

Børsen, Information, Fyens Stiftstidende og Berlingske går som de eneste dagblade frem på papir. Resten mister læsere, viser Gallups nyeste læsertal. Se alle de tallene for både print og online her

TNS Gallup har netop offentliggjort september måneds læsertal for de danske papiraviser. Tallene byder på læsertilbagegang over det meste af linjen, hvis man sammenligner det nyeste kvartal – gennemsnittet fra juli til september – med kvartalet inden. 

Blandt de landsdækkende dagblade går særligt Kristeligt Dagblad, Jyllands-Posten og tabloidaviserne Ekstra Bladet og BT tilbage. Politiken holder til gengæld næsten skansen, mens Berlingske klarer sig igennem de nyeste kvartal med en lille fremgang på 1000 læsere sammenlignet med kvartalet forinden. 

Større er fremgangen til Information og Børsen, som begge har fået flere læsere. Især Børsen går frem. Erhvervsavisen har fået 15.000 flere læsere, svarende til en læserfremgang på 11 procent. 

Regionalt mister alle andre aviser end Fyens Stiftstidende læsere. For JydskeVestkystens er tilbagegangen dog beskeden. 

På nettet er eb.dk stadig det dagblad, som har flest brugere på sin netavis, efterfulgt af bt.dk og politiken.dk. Tager man alle online-medier med, sniger tv2.dk sig ind foran både bt.dk og politiken.dk. 

Værd at bemærke er i øvrigt, at dagens.dk for anden måned i tre kommer ind på en 9. plads over de største danske online-medier. 

 

3 Kommentarer

calle pickel
9. OKTOBER 2014
jeg vil stille samme
jeg vil stille samme spörgsmål som Mikael Nielsen Altså hvorfor ikke alle aviser?????????????????????????
Mikael Nielsen
9. OKTOBER 2014
Hvoror er det kun nogle
Hvoror er det kun nogle avisers oplagstal som journalisten bringer?
Lasse Lindquist
8. OKTOBER 2014
Hvorfor har Journalisten
Hvorfor har Journalisten valgt at sammenligne med forudgående kvartal frem for samme kvartal (3.) sidste år?