Nye bylines

REDAKTIONEN. Michael Holbek Jensen er blevet ansat som vikar på Journalisten frem til sommerferien. Der var 33 ansøgere til jobbet, som var slået op på journalistjob.dk hen over jul og nytår. Michael Holbek Jensen har blandt andet været på Domino Film & TV-Produktion og på DR, hvor han både har arbejdet for DR-Dokumentar, P1 og P3. I 1996 kom han til Ekstra Bladet, men søgte og fik en frivillig fratrædelsesordning sidste sommer i forbindelse med den store fyringsrunde.

REDAKTIONEN. Michael Holbek Jensen er blevet ansat som vikar på Journalisten frem til sommerferien. Der var 33 ansøgere til jobbet, som var slået op på journalistjob.dk hen over jul og nytår.

Michael Holbek Jensen har blandt andet været på Domino Film & TV-Produktion og på DR, hvor han både har arbejdet for DR-Dokumentar, P1 og P3. I 1996 kom han til Ekstra Bladet, men søgte og fik en frivillig fratrædelsesordning sidste sommer i forbindelse med den store fyringsrunde.

Journalisten har også fået ny praktikant. Kent Kjersgaard-Hansen er begyndt på 7. semester på Danmarks Journalisthøjskole. Bladets nye praktikant hedder Mette Kristensen. Hun er oprindelig uddannet socialpædagog og har arbejdet som sådan i ti år, inden hun besluttede sig for at blive journalist og kom ind på Journalisthøjskolen i 2001.

0 Kommentarer