search

Nye bloggere på Journalisten.dk

Efter en meget stille sommer er Journalisten.dk nu igen på vej op i omdrejninger både nyheds- og besøgsmæssigt. Det fejrer vi ved at indtroducere en lille håndfuld nye blogs - og ved at rydde lidt op i de eksisterende.  

Efter en meget stille sommer er Journalisten.dk nu igen på vej op i omdrejninger både nyheds- og besøgsmæssigt. Det fejrer vi ved at indtroducere en lille håndfuld nye blogs – og ved at rydde lidt op i de eksisterende.

Generelt har vi været ovenud tilfredse med vores blogunivers, som har affødt masser af gode indlæg og ditto kommentarer siden relanceringen den 1. maj. Men desværre er vores forsøg på at få de mediepolitiske ordførere til at blogge slået fejl – ligesom det har vist sig umuligt at puste liv i Avisfronten – en blog om gratisaviskrigen.

Det tager vi nu konsekvensen af. Avisfronten bliver lukket, mens Medieborgen overlever i en anden form – fremover vil den være Simon Emil Ammitzbøll's personlige blog. Han har nemlig i modsætning til sine kolleger leveret flere spændende indlæg.

I den kommende tid vil vi til gengæld præsentere en række nye bloggere. Den første har allerede haft premiere. Mads Kristensen skriver på "Medierne i nettet" først og fremmest om udfordringer og muligheder for medierne på internettet.

Freelancefotografen Jacob Nielsen vil på bloggen "Fotografiske overvejelser" skrive om "fotografi, freelanceliv, fotojournalistuddannelsen og andet godt."

Journalistens nye praktikant, Andreas Relster, vil også få sin egen blog, som afløser Bjørns blog, og derudover har vi et par andre blog-overraskelser i baghånden.

Lasse Gejl, webdesigneren bag Journalisten.dk, vil i den kommende tid gennemgå sitet og foreslå forbedringer og finpudsninger. Han vil blandt andet levere et mobilt stylesheet, så det i løbet af efteråret bliver lettere at besøge Journalisten.dk med en mobiltelefon.

Vi vil også i løbet af den kommende periode gøre de første forsøg med at lægge lyd og levende billeder på Journalisten.dk – meget mere om det senere.

 

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen