Nybroe taler ud om brud med B.T.

Jeppe Nybroe var ikke 'kulørt' nok efter ledelsens smag, og så var der uenighed om den redaktionelle linie. Derfor stopper den kendte studievært nu på B.T. I indslaget løfter Nybroe også sløret for, hvad fremtiden skal byde på.

Jeppe Nybroe var ikke 'kulørt' nok efter ledelsens smag, og så var der uenighed om den redaktionelle linie. Derfor stopper den kendte studievært nu på B.T. I indslaget løfter Nybroe også sløret for, hvad fremtiden skal byde på.

1 Kommentar

Bent Jensen
16. MAJ 2009
Re: Nybroe taler ud om brud med B.T. - fremtid som freelancer?

Til Jeppe Nybroe - først skal du vide, at jeg beundrer dig. Folk af din kaliber er sjældne!

Har du tænkt på at blive "en ny Poul Brinch"?  Du har stoffet til det, men du fik vist aldrig rigtigt lov til at gå dine egne veje som Poul Brinch gjorde.  Personligt mener jeg, at nogen har puttet "noget i hans kaffe", så han måtte forlade denne verden på toppen af sin flotte karriere. Poul Brinch turde gå bagved historierne og åd ikke råt, hvad f.eks. Reuters, AP, AFP og den værste af dem alle Ritzau (der ofte fordrejer nyhederne fra eksempelvis Reuters) bringer til torvs.

Jeg kunne godt tænke mig at høre Jeppe Nybroe's kommentarer til følgende betragtning med det indledende spørgsmål:

Kender du Diego Garcia's historie?

Anglo-amerikansk ondskabsakse

Da den dansk-amerikanske ondskabsakse tvangsforflyttede grønlænderne fra Thule, var der ikke mange uden for Grønland, der protesterede. Det eneste, de tvangsforflyttede fik med sig, var foruden smadrede liv dødelig, livslang sorg. Hvordan kan danskere med den baggrund være et af verdens lykkeligste folk?

Da den Anglo-amerikanske ondskabsakse tvangsforflyttede Diego Garcias oprindelige befolkning til Mauritius, var der ikke mange uden for Diego Garcia, der protesterede. Det eneste, de tvangsforflyttede fik med sig, var smadrede liv og en sorg så tung, at mange begik selvmord. Verdenssamfundet protesterede ikke, og de korrupte englændere gned sig i hænderne, da de fik kastet tilstrækkeligt mange mio. dollar efter sig. Ussel mammon ligger lysår over sølle menneskeliv!

Nu, hvor den Anglo-amerikanske ondskabsakse ønsker verdens farligste terrorister frigivet fra Sri Lanka, stiller medløberne sig op i lang række. Igen er det ussel mammon, der driver værket. Hillary Clinton fik en fed check af terroristerne til sin valgkamp. Labour i UK kan ikke undvære stemmerne fra vælgerne blandt terroristernes tusindtallige sympatiskare i UK. Ondskabsaksen er en realitet.

På uvederhæftig vis udnytter den Anglo-amerikanske ondskabsakse situationen ved at forsøge at forhindre Sri Lanka’s befrielseshær i at nå ind til gidslerne og befri dem fra det Helvede, som terroristerne holder dem i, med trusler om at skyde dem, hvis de selv forsøger at flygte. Så længe terroristerne er i live, så længe er der håb for Hillary Clinton og andre, der mener, at penge ikke lugter. Skulle det lykkes at få bugt med terrorismen, sidder en lang række snyltere tilbage med tomme hænder, nemlig bl.a. (I)NGO’erne der lever fedt og godt af folks donationer lidet anende, at deres godgørenhed går til NGO’ernes høje lønninger og fede luksus. Snup en tur rundt i Colombo ved frokosttid eller ”at dinner - time” – og du vil ikke kunne komme frem for 4-hjulstrækkere med fine mærker på:  Danish Demning Group, UNICEF, ICRC og hvad de ellers hedder alle sammen. 51 NGO’ere græder blod, hvis der en dag bliver fred i Sri Lanka. Derfor kæmper de ihærdigt på at holde liv i terrorismen, fordi det er deres livsnerve og garanti for overdådig luksus i et af verdens allersmukkeste lande. Kom selv ud og se det. Du skal være så HJERTELIGT velkommen hjemme hos os i Sri Lanka. Bare sig til!

Prøv at kikke Dansk Flygtningehjælp (Danish Demining Group) efter i sømmene. Du vil blive forundret over at se, hvor DF-bosserne bor!!!  Som eksempel:  Arne Vågen er chef for den internationale afdeling, der "finder asylanter" ude omkring i verden. Hans kone, Anne La Cour Vågen, lever at at så mange asylanter som muligt kommer til Danmark. Genialt makkerpar, ikke sandt?    Adresse? Gentofte Kommune - hvor ellers?

Om ikke andet, så håber jeg ovenstående kan være til inspiration - og skulle du få tid/lyst/lejlighed til at sende et par ord, skal de være mere end velkomne på bent-jensen@jubii.dk

Tak og venlige hilsener - og held & lykke fermover

Bent Jensen

Holbæk