Ny struktur i DRs programredaktion

DR kommer nu med en ny struktur, der giver redaktionschefen det overordnede ansvar. Samtidigt siger man farvel til program- og menneskecheferne.

DR kommer nu med en ny struktur, der giver redaktionschefen det overordnede ansvar. Samtidigt siger man farvel til program- og menneskecheferne. Det daglige ansvar for eksempelvis et bestemt program eller netsted vil dog fortsat ligge hos projektlederen.

»Vi har nu skabt klare linjer og en klar ansvarsfordeling. Således er der nu styr på strategien, økonomien og byggeriet i DR, ligesom strukturen er på plads,« siger DRs generaldirektør Kenneth Plummer i en pressemeddelelse.

I forbindelse med omlægningen af ledelsesstrukturen skifter området navn fra det nuværende DR Programmer til DR Programproduktion. Strukturændringerne betyder samtidig, at stillingen som direktør for programproduktion bliver slået op. DR forventer at kunne præsentere navnet på den nye direktør for DR Programproduktion inden jul. Indtil da deler Kenneth Plummer og DRs økonomidirektør David Hellemann jobbet som direktør for DR Programproduktion.

0 Kommentarer