Ny landsdækkende avis på vej

Den britiske avis The Independent lancerer i morgen en helt ny landsdækkende avis med titlen i. Som led i markedsføringen uddeles 100.000 gratis eksemplarer dagligt i denne uge. Læs her alt om satsningen. 

Den britiske avis The Independent lancerer i morgen en helt ny landsdækkende avis med titlen i. Som led i markedsføringen uddeles 100.000 gratis eksemplarer dagligt i denne uge. Læs her alt om satsningen.  Det er første gang i næsten 25 år, at Storbritannien får en ny landsdækkende betalingsavis. Og for at sprede budskabet om i har ejerne besluttet at give omkring 100.000 aviser væk i denne uge, hvor avisen kommer på gaden for første gang. Det skriver PressGazette.

Den nye lillebror til Independent har premiere i morgen tirsdag, og ifølge the Independent, er der tale om en ny overskuelig letlæst og farverig avis med et mix af nyheder, livsstil, debat, erhvervsstof og sport.

Tanken er, at i skal give læserne det forkromede og hurtige overblik, men samtidig også gå i dybden, selv om pladsen er begrænset i den ny avis. Eller som det hedder i foromtalen: "Colourful, accessible, concise and intelligent, it's your essential daily briefing."

Videre i reklamerne for i bemærkes det, at det ikke er informationer, vi mangler som moderne mennesker. Tværtimod, så har vi alt for mange informationer at vælge imellem i tidens moderne liv – fra dagblade, tv, radio, internet, Twitter og andre sociale medier. Og det, der mangler, er at skabe mening ud af det hele.

i vil fremover udkomme på alle hverdage, og det forventes, at avisen også vil blive lanceret i en online version til smartphones, som der skal betales for. Prisen i kioskerne for papirudgaven er blot 20 britiske pence – svarende til knap 1,70 danske kroner.

I markedsføringen af avisen lægges der da også vægt på den usædvanligt billige pris for en betalingsavis.

Mere her om den ny satsning.

0 Kommentarer