Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
15:31 03.01.2023 Jakob Albrecht

Ny kommunikationsdirektør i WWF Verdensnaturfonden

Ny kommunikationsdirektør i WWF Verdensnaturfonden

Tobias Emme Høgsberg skal være direktør for Kommunikation, Marketing og Fundraising. Pr-foto

Tobias Emme Høgsberg er hentet til WWF Verdensnaturfonden som ny direktør for Kommunikation, Marketing og Fundraising. WWF styrker samtidig policy-arbejdet ved at ansætte Annette Hyldebrandt som Public Affairs-chef i en nyoprettet stilling, oplyser WWF i en pressemeddelelse.

Tobias Emme Høgsberg kommer fra en stilling som CEO og partner i kommunikationsbureauet Eiffel, som han grundlagde for fem år siden. I WWF Verdensnaturfonden skal Tobias Emme Høgsberg være med til at øge støtten, synlighed og brandimage ved hjælp af strategiske og integrerede kampagnetiltag, der forener kommunikation, markedsføring og fundraising.

Oveni har WWF Verdensnaturfonden ansat Annette Hyldebrandt som Head of Public Affairs i en nyoprettet stilling. Hendes opgave bliver at sikre politisk indflydelse og drive det strategiske arbejde med stakeholder relations.

Annette Hyldebrandt kommer senest fra en stilling som chef for Turisme og Oplevelsesøkonomi i HORESTA, og inden det var hun Public Affairs Chef i Falck.

Tobias Emme Høgsberg afløser Mette Dyhr, der har været direktør for Kommunikation, Marketing og Fundraising igennem de seneste to år og har valgt at opsige stillingen for at forfølge nye muligheder uden for WWF.

SENESTE NYT

Flere nyheder