Ny hovedbestyrelse

  PRÆSENTATION. På Journalistforbundets delegeretmøde den 27.-28. april er der valg til forbundets hovedbestyrelse. Kandidater, der ønsker at stille op til valget, har mulighed for at præsentere sig selv i Journalisten nummer 6, der udkommer den 7. april. For at kommet i bladet skal kandidaterne præsentere sig selv på højst 1.100 anslag - inklusive mellemrum - samt sende et foto.

PRÆSENTATION. På Journalistforbundets delegeretmøde den 27.-28. april er der valg til forbundets hovedbestyrelse.

Kandidater, der ønsker at stille op til valget, har mulighed for at præsentere sig selv i Journalisten nummer 6, der udkommer den 7. april.

For at kommet i bladet skal kandidaterne præsentere sig selv på højst 1.100 anslag – inklusive mellemrum – samt sende et foto.

Send begge dele til journalisten@journalisten.dk senest den 23. marts.

Syv af hovedbestyrelsens 15 medlemmer er på valg. Det er næstformand Fred Jacobsen, medlem af forretningsudvalget og freelancejournalist Kristian Melgaard, Finn Arne Hansen fra Fyns Amts Avis samt freelancefotograf og formand for Fotograferne Peter Thornvig. Freelancetekster og formand for Billedmedieoversætterne Kirstine Baloti, freelancejournalist Helle-Karin Helstrand og Per Hansen fra TV/MIDT-VEST har besluttet sig for ikke at genopstille.

 

0 Kommentarer