NY FREELANCE-LEDELSE

"Hun er bare super de luxe!" Med de ord fra den snart forhenværende formand for FreelanceGruppen, Kristian Melgaard, skulle der ikke herske megen tvivl om, at den afgående ser Mette Curdt - freelancetekster og medlem af bestyrelsen - som hans oplagte afløser i formandsstolen.

"Hun er bare super de luxe!"
Med de ord fra den snart forhenværende formand for FreelanceGruppen, Kristian Melgaard, skulle der ikke herske megen tvivl om, at den afgående ser Mette Curdt – freelancetekster og medlem af bestyrelsen – som hans oplagte afløser i formandsstolen.
Både Melgaard og næstformand Jens Rossen, der også har vogtet sædet i tre år, har besluttet ikke at genopstille, når FreelanceGruppen 6. november holder generalforsamling på Nyborg Strand. Og deres enslydende forklaring lyder: "Vi vil have mere tid til familien og journalistikken!".
Kristian Melgaard opstiller dog til bestyrelsen – måske med ambitionen om at blive kasserer – ligesom han fortsætter som medlem af DJs hovedbestyrelse og forretningsudvalg. Det nuværende bestyrelsesmedlem Peter Birch Jensen er favorit til at afløse Jens Rossen som næstformand.

0 Kommentarer