Ny dansk tv-kanal: 6’eren

Den 1. januar får danskerne en helt ny tv-kanal. SBS lancerer 6'eren, der retter sig mod mænd i alderen 15-50 år.

Den 1. januar får danskerne en helt ny tv-kanal. SBS lancerer 6'eren, der retter sig mod mænd i alderen 15-50 år.

Ifølge tv-stationens eget udsagn er 6'eren skræddersyet til den såkaldte "moderne mand" med et mix af biler, sport, comedy, fight night, sci-fi og film.

SBS oplyser, at alle emner vil blive præsenteret på faste temadage med hvert sit programfokus som for eksempel: "Mænd og Motor", "Friday Fight Night", "Comedy Tirsdag", "Sci-Fi Søndag", "Film for Mænd" og "Superserier" med topserier som Steven Spielbergs storslåede "Into the West", verdens dyreste serie "Rome II" og premiereafsnit af stærke kvalitesserier som "Lost" og "Heroes".

Derudover vil 6'eren byde på en del sport –  blandt andet Champions League håndbold med GOG's herrer og FCK's kvinder, DTC motorløb, den spanske pokalturnering Copa Del Rey og det engelske fodboldlandsholds hjemmekampe i kvalifikationsturneringen til VM 2010 i Sydafrika.

Med 6'eren fuldender SBS – ifølge eget udsagn – den kanalportefølje, der har været arbejdet hen imod siden relanceringen af tv-aktiviteterne i 2004.

Andre nye tv-kanaler i de seneste år har været relanceringen af TV Danmark 1 til Kanal 5 i 2004 og lanceringen af den mere kvindelige Kanal 4 i 2006. Nu er turen så kommet til mændene.

Derudover står SBS bag The Voice TV til de helt unge.

6'eren vil sammen med lokale nyhedsudsendelser blive udsendt fra 1. januar 2009 på netværket af lokalsendere, som hidtil udelukkende er blevet benyttet af SBS NET.

35 Kommentarer

David Dahl
5. OKTOBER 2011
Re: Ny dansk tv-kanal: 6'eren

Jeg er pissetræt af Kanal 6's nedgøren af Liverpool FC, det er tydeligt at kommentatorerene ikke holder med Liverpool. Og de giver sig ud i at kalde Caroll for en elefant i et glashus.

Jeg har skrevet et indlæg på min blog i Liverpools forum for fans, og jeg synes det ville være en god ide om i læste mit indlæg. som handler om Kanal 6.

Her er et link: http://thekop.liverpoolfc.tv/_DANISH-TV-ARE-SLATING-LIVERPOOL-FC/blog/5247411/173471.html

Med venlig hilsen

 

David Amon Dahl

them nyborg
29. AUGUST 2010
Re: Ny dansk tv-kanal: 6'eren wwe

det er sku pisse træls at der ikke bliver vist wrestling mera jeg så det nemli hvar aften det kom og nu bliver jeg nød kan jeg kun se det på wwe.com det er ikke så fedt det er bare maget bedre at man ku se det i tv

 

Hans Christian Vang
6. FEBRUAR 2010
Re: WWE Wrestling til Ny dansk tv-kanal: 6'eren??

"Nej helt ærligt, tag da lige og blive voksen"

 

 

 

Undskyld, hvad???

Hvad skulle der nu være i vejen med Pro Wrestling?

Ser du ikke film? TV-serier? Det går jeg da ud fra, så hvad med lige at blive voksen(!?)
Der er ingen forskel på at få en historie fortalt ved at se RAW eller Wrestlemania og på at se Venner eller Avatar. Tror du da at de der sker i Avatar er virkeligt? Nej, det er fake. Ligesom folk uden kendskab til wrestling påstår at wrestling er. Det er mere virkeligt end film og tv-serier - der brækker man i det mindste ikke benet i tide og utide, slider ikke sin ryg og hofter i stykker igennem en karriere, og har ingen risiko for at få ødelagt ens mentale fakulteter pga. hjernerystelser.

 Den værste form for respektløshed kommer ofte fra dem der end ikke sætter sig ind i de ting, som de pisser på.

lars poulsen
7. JANUAR 2009
Re: Ny dansk tv-kanal: 6'eren

Er der andre der synes at det er træls at, der kommer tvbingo, når det også bliver vist på dk4.

Også fordi det er lige før en fodbold kamp (real madrid-villareal)''

tror det er kun dem der har fællesantenne

Håber der andre der har det samme problem

For det er jo en mande kanal

Pierre Jessen
3. JANUAR 2009
Re: Ny dansk tv-kanal: 6'eren

Ha ha ha!

Christian Grøne ...Du ved hvordan det er...Kvinder sælger ;0)

 også i reklame...

 

 

Flere