Ny chef for TV Avisen udpeges i dag

DR er allerede i dag torsdag klar med udnævnelsen af en ny chef for TV Avisen, som erstatning for Susanne Hegelund, der blev fyret i dag. (opdateret 10:41)

DR er allerede i dag torsdag klar med udnævnelsen af en ny chef for TV Avisen, som erstatning for Susanne Hegelund, der blev fyret i dag. (opdateret 10:41)

Det er TV Avisen selv, der oplyser, at nyhedsprogrammet får ny leder i dag.

Udnævnelsen sker blot et lille døgn efter en særdeles turbulent og dramatisk dag i DR, hvor adskillige chefer fik sparket.

Mediawatch skriver i dag, at chefrokaden i DR nu har berørt over 50 mennesker.

"I går var vi oppe på mellem 51 til 55 personer, der enten er fyret fra DR, er blevet menige medarbejdere eller selv er fratrådt," siger Lise Skovgård, næstformand i DR's chefforening til Mediawatch.dk.

Chefrokaden i DR er af flere blevet beskyldt for at være dårligt planlagt og udført. Blandt andet har DR's chefforening været ude med skarp kritik af fremgangsmåden, der blandt andet indebar, at de første DR-chefer blev fyret, før chefforeningen blev underrettet om den planlagte rokade.

Den kritik har Kenneth Plummer nu svaret på i en intern meddelelse til medarbejderne i DR.

"Selv om vi har arbejdet hurtigt med at få den nye chefstruktur på plads, er jeg klar over, at ændringerne og ventetiden har skabt frustrationer i organisationen – både blandt chefer, projektledere og medarbejdere," skriver generaldirektøren ifølge Epn.dk.

Ifølge Journalisten.dk's oplysninger vil DR præsentere den ny chef i eftermiddag, ligesom et par andre chefnavne falder på plads.

 

(opdateret 10:41)

0 Kommentarer