Ny app finder avisen til dig på nettet

Tag et foto af en god artikel fra den trykte avis, så finder mobilen samme artikel på nettet. Den nye Paperboy-app vil kigge mere end 2000 aviser igennem hver dag.

Tag et foto af en god artikel fra den trykte avis, så finder mobilen samme artikel på nettet. Den nye Paperboy-app vil kigge mere end 2000 aviser igennem hver dag.Kender du det, når du ser en god opskrift i avisen på en cafe, men ikke kan tage den med hjem? Eller en god artikel, du ikke har tid til at læse? Fortvivl ej, nu er der en app til mobiltelefonen til den slags problemer.

Den nye Paperboy-app er meget omtalt på diverse websites om digital udvikling. Kort fortalt kan du tage et foto af en artikel. App'en gennemsøger så sin database med over 2000 aviser fra samme dag og genkender den side, det foto eller den artikel, du har fotograferet. På få sekunder har du artiklen på mobilen og kan tage den med rundt.

Det er schweiziske Kooaba, der står bag udviklingen af den nye app. I første omgang lanceres den i Tyskland, Schweiz og Østrig. I november lanceres aviser i USA, Storbritannien og Canada. Og senere på året kommer resten af de over 90 lande til, lyder det fra Kooaba.

Du kan se en fuld liste over de 2000 aviser her.

Eksemplet med opskriften er i øvrigt fra en videoreklame. Den kan du se her.

0 Kommentarer