search

Nu stiger blodtrykket

Det er ikke helt så let at få de store aftaler - struktur, design, teknik - på plads, som jeg havde håbet.

Det er ikke helt så let at få de store aftaler – struktur, design, teknik – på plads, som jeg havde håbet.

Vores ambitioner er jo omvendt proportionale med vores budget – det er sikkert ikke usædvanligt. Det er nok heller ikke usædvanligt, at priser fra eksterne konsulenter har det med at stige lige op til de afsluttende forhandlinger.

Det kan man jo blive irriteret over. Men faktisk er det også en lille smule sjovt. Det er med til at holde adrenalinniveauet oppe, og det kan være tiltrængt for en nyhedsjunkie på afvænning.

Da jeg var på Børsen, snurrede jeg rundt som en korkprop i nyhedsstrømmen. Nogle gange trukket ned af en stor fisk andre gange bobbende op og ned uden at have fat i noget som helst. Det var sjovt, hektisk og stressende. Her på Journalisten er min rytme frem til 1. maj helt anderledes. Ganske vist opdaterer jeg ind i mellem vores hjemmeside, men langt hovedparten af min tid går med at forberede relanceringen.

Nu er det jo ikke, fordi projektarbejde ikke kan være stressende  – især når man efter en arbejdsdag, hvor man egentlig synes, man har været flittig, på vej ud ad døren konstaterer for sig selv, at i dag kom jeg sgu ikke meget tættere på målet. Det kan også være blodpropfremkaldende at arbejde i et team, hvor man sidder uhjælpeligt fast, indtil man har fået en tilbagemelding fra en samarbejdspartner, der liiige har et par andre ting at ordne først.

Men jeg har ikke været rundtosset til kvalmegrænsen endnu i mit nye job. Og det er faktisk ret fedt.

Det bliver jeg sikkert, når vi nærmer os deadline 1. maj – og når det nye websted går i drift, ryger jeg igen ud i malstrømmen som den enmandshær (det bliver i virkeligheden nok snarere en 1,2-mandshær med opbakning på flankerne), der skal sikre, at Journalisten.dk holder folk, der interesserer sig for medier, journalistik og kommunikation opdateret om deres fag og deres branche.

Jeg tror, det er meget sundt på den her måde at skifte lidt mellem de forskellige arbejdsmodes. Selvom de enkelte dage som nyhedsjournalist er meget afvekslende, så minder ugerne – for ikke at tale om årene – om hinanden. Derfor er jeg også glad for, at jeg ikke udelukkende skal skrive nyheder, når vi går i drift. En del af mit arbejde bliver at nurse vores bloggere, debattører og samarbejdspartnere – og at sikre, at webstedet hele tiden udvikler sig.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen