Nu kommer Khaders sag mod Se og Hør for retten

Tre gange siden 2007 har Se og Hør beskyldt Naser Khader for at få udført sort arbejde. Nu starter Khaders retssag mod Se og Hør

Tre gange siden 2007 har Se og Hør beskyldt Naser Khader for at få udført sort arbejde. Nu starter Khaders retssag mod Se og HørDen 20. november starter retten behandlingen af Naser Khaders injuriesag mod Se og Hør, skriver BT.dk.

Se og Hør skrev kort før folketingsvalget i 2007, at der var udført sort arbejde hos Naser Khader. Dengang gik politikeren til Pressenævnet, men fik ikke medhold i sin klage mod ugebladet. Pressenævnets hæftede sig ved, at Se og Hørs formulering ”sort arbejde hos Naser Khader” ikke nødvendigvis indebærer, at Naser Khader selv har været bekendt med de påståede ulovlige forhold. I forbindelse med omtale af sagen overvejede Naser Khader i 2007 at anlægge sag mod Se og Hør, men droppede det.

I 2010 gentog Se og Hør beskyldningerne mod Naser Khader, men beklagede beskyldningerne efterfølgende.

Tredje gang Se og Hør beskyldte Khader i samme sag om brug af sort arbejde var i 2011, og denne gang ville de ikke undskylde, og derfor lagde Naser Khader sag an. Det er den sag, der behandles i retten den 20. november. Dr.dk skriver, at der er tale om en injuriesag.

»Jeg møder stadig mennesker, der siger, at ”du jo også fik lavet sort arbejde”. Jeg håber, at jeg får sat et punktum. Og at jeg får skåret ud i pap, at der ikke er noget at komme efter,« siger Naser Khader til B.T.

Khader afviser over for avisen, at retssagen er et forsøg på at køre sig i stilling til et politisk comeback. Den bunder alene i, at han vil have renset sit navn, siger politikeren.

Se og Hørs chefredaktør ønsker ikke at kommentere sagen.

0 Kommentarer