Nu kan du se programmet for DR2

Den 4. marts går det nye DR2 i luften, men du kan allerede nu se programmet for første dag på samfundskanalen. Halvdelen af sendefladens udsendelser er nye. Et af de nye programmer hedder Dagen (Rettet 14.50)

Nyheder, dokumentarfilm, debatprogrammer og tv-serier. Det er, hvad seerne kan vente sig af nyt indhold, når det nye DR2 går i luften den 4. marts. Det fremgår af premiereprogrammet, der allerede nu er lagt ud på dr.dk.

Dagen starter klokken 6.30 morgen med det nye program DR2 Morgen med Niels Krause-Kjær og Anja Bo og løber frem til klokken 02.10 om natten, hvorefter ’DR2 Nyhedshjulet’ tager over.

Ifølge programmet er sender kanalen knapt halvdelen af tiden genudsendelser og serier, som allerede nu er kendt fra DR2, og godt halvdelen af tiden debatprogrammer, nyhedsopdateringer, dokumentarer og serier, som ikke har været vist på DR2 tidligere.

Blandt de nye udsendelser er debatprogrammet Gadens Parlament, nyhedsshowet Dagen og den danske serier ’Sort Arbejde’, der skal være et humoristisk take på et nigeriansk ægtepars genstridigheder som ejere af et rengøringsfirma i Danmark.

Fra udlandet byder DR på den amerikanske dramaserie The Newsroom, der handler om livet som nyhedsjournalist på en tv-station, og to britiske dokumentarer.

I løbet af dagen sender DR desuden regelmæssigt korte nyhedsopdateringer på fem til ti minutter.

Rettet 14.50: Programmet starter klokken 6.30 og ikke klokken 12 middag

1 Kommentar

Peter Myrup Olesen
25. FEBRUAR 2013
Den seneste uges tid har man
Den seneste uges tid har man kunnet se programmet for det nye DR2 på TimeFor.TV. Og nu så langt, så man kan se det for den første uge.
http://dk.timefor.tv/tv-guide/dr2