Nu kan du købe billet til Fagfestival 2012

Klokken 10 åbnede billetlugerne til årets Fagfestival, der plejer at blive udsolgt. Du kan bl.a. møde den amerikanske stjernejournalist, David Carr, der medvirker i dokumentaren "Page One: Inside The New York Times" og DR's konfrontationsguru Kåre Quist.

Klokken 10 åbnede billetlugerne til årets Fagfestival, der plejer at blive udsolgt. Du kan bl.a. møde den amerikanske stjernejournalist, David Carr, der medvirker i dokumentaren "Page One: Inside The New York Times" og DR's konfrontationsguru Kåre Quist.


Billetterne til årets Fagfestival bliver sat til salg i dag klokken 10.00. Festivalen bliver i år afholdt i Odense Congres Center den 11. og 12. november fra klokken 10.

Du kan købe billetten her.

Fagfestivalen retter i år sit blik på nettets muligheder inden for indholdsproduktion. Udviklingen går hurtigt, og det kan være svært at sige, hvor journalistikken begynder og andre fagligheder begynder. På Fagfestivalen får deltagerne både viden og inspiration.

Hvorfor er Fagfestival pengene værd?
»Fordi Fagfestival er viden, netværk og fest – på én gang. Det er en cocktail, som vores medlemmer holder meget af og som mange andre faglige organisationer er misundelige over, at vi har kunnet udvikle med så stor tilslutning gennem årene. På Fagfestival bliver deltagerne dygtigere mens de genser gamle kontakter og lærer nye at kende i et uhøjtideligt og selvkritisk festivalmiljø. Fag og fest i den rette kombination. Dertil kommer, at DJ jo skyder halvanden mio. kr. i Fagfestival, hvilket betyder, at medlemmernes billet kun koster det halve af den faktiske produktionspris,« skriver DJ's kommunikationschef, Esben Ørberg, til Journalisten.dk.

Ingen i år disker Fagfestival op med stjernestøv. Den amerikanske topjournalist, David Carr, kommer – lige som cremen af dansk presse – forbi. 

Esben Ørberg henviser specielt til tre foredrag:

• En session med udviklingsdirektøren hos YouSee, Anders Blauenfeldt, som handler om, hvordan den internetdrevne medierevolution er i færd med at nedbryde kendte forretningsmodeller – ikke mindst på tv-markedet.
• Kulturstyrelsen tilrettelægger en session med titlen 'Mediestøtte – til hvem?', som bl.a. handler om hvad medier er. Det er jo vigtigt at vide, når støtten skal fordeles.
• Multimedieproducent Brian Storm fra New York holder oplæg om sin virksomhed, der både producerer film, tv, foto, ren lyd og tekst.

Du kan se de foreløbige oplægsholdere her.

Kernen i Fagfestivalen er stadig journalistik, journalistiske metoder og kommunikation. Ligesom der vil blive rettet et kritisk blik på mediebranchen.

Opdateret klokken 13.51: Der allerede solgt næsten 200 billetter til arrangementet.

 

1 Kommentar