Norsk netavis udkommer nu på papir

Verden over satser papiraviserne stadig mere på netjournalistik. Men i Norge går den lille netavis Innsida.no stik imod strømmen - den begynder nu at udkomme på papir.

Verden over satser papiraviserne stadig mere på netjournalistik. Men i Norge går den lille netavis Innsida.no stik imod strømmen – den begynder nu at udkomme på papir.

Siden 2003 har Innsida.no skrevet lokaljournalistik på nettet. Ved årsskiftet blev den købt af Haugesunds Avis, der nu begynder at udgive Innsida som papiravis.

»Det redaktionelle arbejde på Innsida.no dækker et klart behov, som folk i Kvinnherad og Stord har for lokalt stof, og netavisen har haft en imponerende trafikstigning. Med Innsida.no på papir vil mediehuset Haugesunds Avis styrke sin markedsposition i Sunnhordland,« siger ansvarshavende chefredaktør Pål A. Berg til Dagens Medier.

Den nye lokalavis skal udkomme en gang om ugen i et oplag på 15.000 eksemplarer og vil blive husstandsomdelt gratis i kommunerne Kvinnherad, Stord, Bømlo og Fitjar i Sunnhordland.

0 Kommentarer