Nordjyske Medier investerer i onlinemedier

10 brancheportaler, der henvender sig til industri og detailhandel i ind- og udland, bliver nu en del af Nordjyske Medier.

10 brancheportaler, der henvender sig til industri og detailhandel i ind- og udland, bliver nu en del af Nordjyske Medier.Efter to sparerunder i år investerer Nordjyske Medier i nye forretninger.

Det skriver Nordjyske.dk.

Fra 1. november 2012 overtager mediehuset hovedparten af aktierne i selskabet Industry Supply, der driver 10 kommercielle brancheportaler inden for industri og detailhandel, som dog fortsætter med direktørerne Morten Petersen og Henrik Wolsing som daglig ledelse.

Industry Supply har eksisteret siden 2004 og har til huse i Aalborg. Syv af portalerne henvender sig til Danmark, to til Sverige og en enkelt til det internationale marked. Ud over de 10 portaler, så udsender Industry Supply dagligt 100.000 nyhedsbreve.

Per Lyngby, administrerende direktør i Nordjyske Medier, forklarer om overtagelsen:

”Vi arbejder målrettet på at styrke vores digitale forretningsudvikling. Dels ved egen kraft, dels ved akkvisitioner, og Industry Supply passer godt ind i den strategi. Vi forventer, at virksomheden vil udvikle sig yderligere i de kommende år,” siger han til nordjyske.dk.

0 Kommentarer