Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
08:16 16.03.2022 Kerstin Bruun-Hansen

Nødråb fra 24syv: Giv os tre år mere

Nødråb fra 24syv: Giv os tre år mere

De mange fans, der kæmpede for at bevare det originale Radio24syv, bør samle kræfterne om at kæmpe for det nye, lyder opfordringen. Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Forlæng 24syvs sendetilladelse med tre år, så dab-kanalen, der tidligere hed Loud, kan fortsætte frem til 2027.

Sådan lyder forslaget i en kronik i dagens Politiken skrevet af 24syvs programdirektør, Simon Andersen, og direktør Lars Schmidt.

De argumenterer med, at de knap to milliarder kroner, der de seneste år er brugt på at udvikle et alternativ til DR på lyd, ellers vil være spildt.

”Et tiårs største kulturpolitiske bedrift, en moderne, alternativ taleradio, er truet på livet. Derfor har vi nu brug for bred politisk støtte til at sikre et ægte og blivende alternativ til DR’s P1. Det nye 24syv er eneste chance – ellers er næsten ti års kamp for bedre, levende og modig taleradio spildt,” skriver de.

Simon Andersen og Lars Schmidt opfordrer også til, at de mange fans af det originale Radio24syv organiserer sig for at redde det nye 24syv i stedet for at tro, at det gamle står op fra graven.

”Tro os også, når vi siger følgende: Der er kun én chance tilbage for at redde det (Radio)24syv, mange virkelig elskede, og det er dén, vi giver: Red det nye 24syv,” skriver de.

De lover desuden, at 24syv vil søge, hvis politikerne, som de foreslår, laver ét samlet gennemtænkt udbud af FM4 for otte eller 10 år – med tilhørende dab – som alle kan søge.

”24syv vil søge. Og vinde. Danmark vil vinde. Og have en original taleradio mange år frem,” slutter kronikken.

 

 

SENESTE NYT

Flere nyheder