Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
12:13 25.01.2023 Kerstin Bruun-Hansen

Nikolai Thyssen stopper i DR

Nikolai Thyssen stopper i DR

Bjarne Bergius Hermansen

Nikolai Thyssen stopper i jobbet som chef i DR Nyheder, hvor han senest har haft ansvar for Event og Udvikling. Det skriver han selv på Facebook.

Nikolai Thyssen har været i DR i seks år, blandt andet som kanalchef for P1 og programchef for Deadline på DR 2. Han kom til DR fra Føljeton, som han selv var med til at starte.

I sit facebookopslag skriver Nikolai Thyssen, at han dengang ikke troede, han ville passe ind på chefgangene i DR. Han beskriver DR som en kampplads.

“Det er fordi, vi altid er ved at gå fra hinanden, og fordi opgaven hver dag er at etablere et fælles sprog for den verden og den historie, vi deler. Det er ikke altid vi lykkes, men det er derfor, DR er til,” skriver han og tilføjer:

“Til alle jer, som jeg har fået lov til at arbejde sammen med, skændes med og til tider lykkes med: Tak for dansen! Beklager hvis jeg var støjende undervejs”.

Til Ekstra Bladet oplyser chefredaktør i DR Nyheder, Thomas Falbe, at Nikolai Thyssens stilling er blevet nedlagt. Event-redaktionen er blevet lagt sammen med Magasiner med Niels Jacob Schøtt som chef.

“Nikolai Thyssen, der hidtil har været chef for Event, har i forbindelse med organisationsændringen valgt at indgå en fratrædelsesaftale med DR,” skriver Thomas Falbe i en mail til avisen.

Opdateret kl. 15.15 med citat fra Thomas Falbe.  

SENESTE NYT

Flere nyheder