Niels Pinborg ny chefredaktør på Se og Hør

Niels Pinborg skifter til Se og Hør som ny chefredaktør, skriver MX.dk. »Noget kan strammes op, og jeg kommer sikkert med et par nye ideer. Men jeg har ikke planer om at starte en revolution, når jeg begynder 1. november,« siger Niels Pinborg til Journalisten

Aller har hentet Niels Pinborg ind som ny chefredaktør på Se og Hør, skriver mx.dk. Niels Pinborg kommer fra en post som chefredaktør for Metroxpress. Se og Hør har været uden chefredaktør siden slutningen af juni, hvor daværende chefredaktør Kim Henningsen trådte tilbage efter at have været sygemeldt siden marts.

Niels Pinborg siger, at han ikke starter på Se og Hør med store programerklæringer i skuffen:

»Jeg har stor respekt for det arbejde, de laver derude i dag. Det er ikke en post, hvor jeg skal komme og være den unge og smarte, der tror, han kan vælte hele Allerhuset. Så tror jeg, at jeg får en kort karriere som sladderkonge,« siger Niels Pinborg, der understreger, at han jo faktisk ikke har prøvet at lave ugeblad før.

»Noget kan strammes op, og jeg kommer sikkert med et par nye ideer. Men jeg har ikke planer om at starte en revolution, når jeg begynder 1. november.«

På længere sigt er det dog meningen, at Se og Hør skal skrue op på nettet og gøre det på en måde, så det giver overskud.

»Hvert tredje klik på nettet i dag kommer vel fra en gossip-historie, så vi skal bruge vores glimrende historier til at komme på nettet, så vi udnytter stoffet bedre,« siger Niels Pinborg, der ikke ved, hvordan det skal gøres økonomisk bæredygtigt.
Men han ved, at trafiktallene kan blive betydeligt højere

»I dag er Se og Hør det mest læste ugeblad på nettet. Men måske skal vi til at sammenligne os mere med dagladene, når det gælder trafiktal,« siger han.

Aller Media, der udgiver Se og Hør, har udsendt en pressemeddelelse om ansættelsen af Pinborg:

"Efter en periode hvor chefredaktørposten på SE og HØR har været ledig, kan Aller Media nu afsløre navnet på afløseren for Kim Henningsen, der trak sig fra posten i juni måned på grund af sygdom. Det bliver Niels Pinborg, chefredaktør for Metroxpress, som tiltræder stillingen, der af mange beskrives som mediebranchens sjoveste og mest udfordrende," hedder det i pressemeddelelsen.

”Stillingen som chefredaktør på SE og HØR er et drømmejob for mig," siger Niels Pinborg i Aller Medias pressemeddelelse:

"Jeg har tabloid-journalistik i blodet, og SE og HØR er for mig at se den optimale formidler af tabloid-journalistik. Jeg ser frem til at stå i spidsen for Danmarks stærkeste sladderredaktion, der også fremover, som de første, skal forsyne danskerne med gode, afslørende nyheder om de kendte og kongelige,” siger Niels Pinborg, kommende chefredaktør på SE og HØR.

Pinborg skiftede til Metroxpress den 1. april i år, hvor han indtrådte som chefredaktør i et makkerpar med den daværende chefredaktør Jonas Kuld Rathje.

På det tidspunkt kom Pinborg fra Ekstra Bladet, hvor han blot få måneder før var blevet udnævnt som redaktør for ekstrabladet.dk.

Se og Hør skriver selv om ansættelsen af Pinborg her.

0 Kommentarer