Niels Lunde ny chefredaktør på Børsen

Niels Lunde forlader Politiken og indtræder i Børsens chefredaktion. Han får hovedansvaret for al Børsens journalistik på tværs af platforme.

Niels Lunde forlader Politiken og indtræder i Børsens chefredaktion. Han får hovedansvaret for al Børsens journalistik på tværs af platforme.

1. september tiltræder Niels Lunde som journalistisk chefredaktør på Børsen. Han indtræder samtidig i avisens direktion.

Det oplyser Børsen.

Niels Lunde kommer til at få hovedansvaret for journalistikken på alle Børsens platforme – både avis, net og trådløse medier som mobiltelefoner. 

»Niels Lunde er en anerkendt og respekteret observatør af dansk erhvervsliv. Han har erfaring som journalist, skribent og redaktionel leder og vil uden tvivl gøre Børsen mere uundværlig for danske erhvervsfolk, investorer og beslutningstagere,« siger Anders Krab-Johansen, ansvarshavende chefredaktør og adm. direktør for Børsen.

Niels Lunde har siden 2008 været erhvervskommentator på Politiken.

»Jeg har haft tre et halvt fantastiske år på Politiken og forlader avisen med stort vemod, men tilbuddet fra Børsen var så spændende, at jeg ikke kunne sige nej,« siger han til Børsen.

Lunde er 48 år og har tidligere arbejdet som både journalist og redaktionel leder flere steder, blandt andet som ansv. chefredaktør på Berlingske Tidende fra 2002 til 2007.

I kølvandet på Niels Lundes tiltræden sker nogle ændringer i Børsens ledelse. Bent Sørensen fratræder som ledende redaktionschef, og Jon Tranæs forfremmes fra digital udviklingschef til drifts- og udviklingsdirektør.

0 Kommentarer