search

Nice to have need to have

Vertikal arbejder på højtryk med teknikken bag vores version 2.0 af Journalisten.dk.

Vertikal arbejder på højtryk med teknikken bag vores version 2.0 af Journalisten.dk.

Det er en lidt frustrerende periode for mig, for jeg kan kun se til fra sidelinjen.

Jeg er ret nørdet og teknisk anlagt af en journalist at være og kan faktisk programmere PHP, JavaScript mm. – lavede i sin tid mit eget CMS. Men jeg holder fingrene fra teknikken her, dels fordi Vertikalerne er dygtigere, end jeg er, dels fordi det er vigtigt, at de har helt styr på, hvad der er gjort og ikke gjort, så skidtet ikke braser fra hinanden den dag, jeg ikke er på posten mere.

Jeg prøver på hele tiden at være pragmatisk og skære overflødigt fedt fra. Vi er så tæt på deadline, at vi ikke kan fortabe os i detaljer. Det hanlder om, hvad der er need to have, og hvad der er glasur.

Jeg presser på for at få designet implementeret. Jeg vil sove roligere om natten, når vi har et websted, som man kan åbne for – også selvom lidt af den bgvedliggende funktionalitet ikke sidder i skabet fra starten.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen