New York Times lukker website

Bye bye. The New York Times har vagt at lukke og slukke hjemmesiden for International Herald Tribune - IHT.com. Det sker, samtidig med at NYTimes.com bliver mere global.

Bye bye. The New York Times har vagt at lukke og slukke hjemmesiden for International Herald Tribune – IHT.com. Det sker, samtidig med at NYTimes.com bliver mere global.

Så er det snart slut med at surfe efter nyheder på IHT.com. Ledelsen på New York Times fortalte i aftes medarbejderne via en intern e-mail, at the Times' website snart også skal huse nyheder fra søsteravisen the International Herald Tribune.

Beslutningen får store konsekvenser for medarbejderne på IHT, hvor en stor del ventes at blive fyret, selv om koncernen lige nu undersøger mulighederne for at flytte de ansatte til andre stillinger, skriver Forbes.com.

General Manager på NYTimes.com Vivain Schiller understreger dog, at det skal ses som et positivt træk, og at det ikke drejer sig om besparelser. Snarere tværtimod handler det om vækst, erklærede hun i et interview i går.

Håbet er således, at ved at knytte de to eksisterende websites sammen vil besøgstallene på Times' hjemmeside stige betydeligt.

Spørgsmålet nu er dog, hvad der kommer til at ske med den trykte udgave af the Herald Tribune. Og det er der indtil videre ingen, der har svaret på.

0 Kommentarer