Netværk for kommunikationsfolk

KREDS 2. Med to møder i efteråret 2008 har bestyrelsen for Dansk Journalistforbunds Kreds 2 villet sætte skub i dannelsen af netværk mellem privatansatte og offentligt ansatte informations- og kommunikationsfolk, uanset om de er medlemmer af Journalistforbundet.

KREDS 2. Med to møder i efteråret 2008 har bestyrelsen for Dansk Journalistforbunds Kreds 2 villet sætte skub i dannelsen af netværk mellem privatansatte og offentligt ansatte informations- og kommunikationsfolk, uanset om de er medlemmer af Journalistforbundet. En snes var tilmeldt det første møde onsdag den 29. oktober på Holbæk Vandrehjem, deriblandt tre freelance-fotografer i Nordvestsjælland, og et par håndfulde deltog i det tilsvarende møde i Næstved Udviklingshus onsdag den 12. november.
Formålet har været at give et tilbud til områdets kommunikationsfolk om at kunne mødes ansigt til ansigt, få inspiration gennem to oplæg og så ellers selv tage teten for at arbejde videre med netværk på kryds og tværs. Kommunikationsbranchen er den hastigst voksende i forbundet og dermed også i Kreds 2, og derfor har Kreds 2 ønsket at byde på møder, der kan fremkalde netværk. Inspirationen kom fra DJ, som sammen med blandt andet Kreds 2 og Kreds 5 i Vestjylland, sidste år havde arrangeret et par fyraftensmøder for kommunikationsfolk.
De to møder i efteråret bød på oplæg ved Kommunikationsgruppens formand, Lars Elmsted, der er kommunikations-konsulent i Roskilde Kommune, samt Henrik Kragelund, som efter en årrække som blandt andet tv-vært på TV2 Øst og kommunikationschef i Næstved Kommune, nu har sit eget web-tv-firma, Provideo. Kredsen bød på kaffe, vand og sandwich, og så var ordet ellers frit.
På møderne kom der planer om at besøge hinandens arbejdspladser og derigennem hente mere erfaringsudveksling. Nogle af deltagerne fandt, at der i forvejen er mange forskellige net-værk, og det kan være svært at overskue, hvilke man skal deltage i.
K-gruppen i forbundet har nu 1.150 medlemmer og 250 i-medlemmer (interesse-medlemmer) og er den hastigst voksende gruppe og den med lavest ledighed i DJ.

Peter Haugaard, informationsmedarbejder,
Borgmestersekretariatet, Odsherred Kommune

0 Kommentarer