Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
12:34 16.04.2021 Marie Nyhus

Nemlig.com går i medieoffensiv efter flere ugers interview-afslag

Online-supermarkedet nemlig.com er vendt på en tallerken efter at have takket nej til interviews i flere ugers kritik af kritisable arbejdsforhold for virksomhedens chauffører og lagermedarbejdere, som Politiken har afdækket.

Nemlig.com’s direktør, Stefan Plenge, har således nu givet interview til både Jyllands-Posten og Berlingske, og torsdag aften stillede han op i ’Go’ Aften Live’ på TV 2.

”Jeg kan simpelthen ikke genkende det samlede billede, som bliver tegnet af vores virksomhed. Vi er en virksomhed, som har haft overenskomst med 3F de sidste 15 år,” sagde Stefan Plenge i tv-interviewet.

Han begrundede første del af sin medietavshed med, at Politikens første artikler om nemlig.com handlede om chaufførernes arbejdsforhold, og de er ikke ansat direkte hos nemlig.com, men hos selvstændige vognmænd, der er leverandører til nemlig.com.

Ifølge virksomhedens kommunikationsbureau, Press Connect, er der også et interview på vej i Politiken.

I en pressemeddelelse sidste weekend skrev nemlig.com ellers, at:

”Vi er i nemlig.com udsat for den vildeste smædekampagne fra 3F, og de er lykkedes med at få Politiken til at være deres pennefører. Derfor giver det simpelthen ikke mening for mig at stille op til et interview med Politiken, da historierne er skrevet på forhånd.”

Press Connect oplyser til Journalisten, at de ikke ønsker at kommentere, hvorfor nemlig.com nu stiller op til medieinterviews.

SENESTE NYT

Flere nyheder