Nedtælling til det store slag om DJ’s fremtidige politik

Skal pressekortet være forbeholdt de få? Skal der flere penge til efteruddannelse? Og skal mellemledere fortsat skubbes ud af DJ? Om godt 14 dage afgøres det hele på Delegeretmødet 2009. Læs mere... (klik på overskriften)

Skal pressekortet være forbeholdt de få? Skal der flere penge til efteruddannelse? Og skal mellemledere fortsat skubbes ud af DJ? Om godt 14 dage afgøres det hele på Delegeretmødet 2009. Læs mere… (klik på overskriften)

Der er lagt op til en række principielle beslutninger, når Delegeretmøde 2009 løber af stablen den 21. og 22. april. Men allerede i næste uge får du muligheden for at gå i dybden med de mest centrale og omdiskuterede forslag her på sitet.

Det nye nummer af fagbladet Journalisten, som udkommer på onsdag før påske, sætter nemlig fokus på de forslag, der ventes at skabe størst debat. Samtidig går bladet tæt på de 15 kandidater, som kæmper om at få en plads i Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse. Og alt sammen vil du kunne læse og debattere her på Journalisten.dk fra og med på onsdag.

Vi har dog allerede nu oprettet et særligt tema om Delegeretmøde 2009, hvor du blandt andet kan følge den intense debat om kønskvotering i DJ's hovedbestyrelse samt opgøret med et tidligere dogme: Nu skal DJ til at mene noget om god og dårlig journalistik.

Endelig kan du se tv-indslag fra debatten på DJ's hovedbestyrelse, hvor meldingen er, at det skal være slut med at strø om sig med pressekort til nye medlemmer. I stedet skal der uddeles et medlemskort. Se web-tv-indslaget her.

0 Kommentarer