Nedtælling til Cavling

Hvis det går, som det plejer, ringer formanden for komiteen til vinderen af Cavling-prisen 2008 til ved 18-tiden i dag. Rundt omkring i København og på Fyn vil de nominerede sidde og håbe på at få Carsten Ingemann i røret.

Hvis det går, som det plejer, ringer formanden for komiteen til vinderen af Cavling-prisen 2008 til ved 18-tiden i dag. Rundt omkring i København og på Fyn vil de nominerede sidde og håbe på at få Carsten Ingemann i røret.

Berlingskes Christiansborg-redaktion vil som så ofte før hænge på redaktionen på dette tidspunkt og forsøge at koncentrere sig om at få afsluttet dagens sidste artikler.
Freelanceren Tom Heinemann vil lave mad til fruen hjemme på husbåden.
Tillidsmand på Jyllands-Posten Bo Jørgensen kommer til at vente alene på erhvervsredaktionen på Kongens Nytorv. Kollegerne Thomas Svaneborg og Niels Sandøe er rejst ud i verden, men mon ikke de har mobilen tændt?
I Odense tager Peter Rasmussen og Ulrik Sass det som outsidere lidt mere afslappet.
Holdet bag Berlingske-serien 'Forbrydelsen' bænker sig om en god middag sammen med samlevere og børn ved Søerne i København. Men kan de klemme en bid ned?

Berlingske Tidende er i år klar favorit til at vinde Dansk Journalistforbunds Cavlingpris.
I det mindste, hvis man skal tro på de 13 tidligere Cavling-modtagere, som før jul udpegede årets scoop og årets journalist i fagbladet Journalisten.
Seks pegede på Berlingskes afsløring af myndighedernes årelange vildledning af danskerne, der ifølge EU-reglerne har ret til at tage deres udenlandske ægtefælle med til Danmark.
Fire pegede på Berlingske-satsningen Forbrydelsen, der på web og papir stiller det enkle spørgsmål: "Kommer politiet, når du ringer?"

Allerede i aften vil du kunne læse navnet på vinderen på Journalistforbundet.dk. På Journalisten.dk satser vi på at have web-tv-interview med vinderen/vinderne.

Fredag den 9. januar 2009 kl. 15.00, overrækkes prisen officielt i Journalisternes Hus på Gammel Strand i København under overværelse af statsminister Anders Fogh Rasmussen.
For første gang vil Cavling-komiteen også gerne fejre de nominerede; derfor inviteres de som noget nyt til at deltage i prisoverrækkelsen, hvor de vil få overrakt en uddybende begrundelse.

0 Kommentarer