Nallerne væk

ØKONOMI. Forbundet kommer ud af 2007 med et stort overskud. Skønt. Det får vor kære næstformand til i sidste nummer af Journalisten at filosofere over, hvad pengene kan bruges til - for naturligvis skal de det, bruges altså.

ØKONOMI. Forbundet kommer ud af 2007 med et stort overskud. Skønt. Det får vor kære næstformand til i sidste nummer af Journalisten at filosofere over, hvad pengene kan bruges til – for naturligvis skal de det, bruges altså.

Hvad med et nyt forbundshus på havnen med en stor lejlighed til formanden?

Eller en tur til Rivieraen med alt betalt for bestyrelsen med fruer?

Eller hvad med at returnere overskuddet til de rette ejermænd og -kvinder?

Kort sagt: Nallerne væk. Kontingentet kunne godt trænge til en barbering. /

Steen Rasmussen, journalist på JydskeVestkysten

 

 

Vi vælger aktivitet

SVAR. Det er rigtigt – og glædeligt – at DJ har en god økonomi. Den har forbundet opnået med øgede indtægter og øget fokus på besparelser i administrationen. Dertil kommer, at mediebranchen i disse år oplever en højkonjunktur, som naturligvis kan vende en dag. De ekstra penge skal selvfølgelig ikke ødsles væk eller stables i bunker.

Og det gør vi heller ikke. I stedet for en lille kontingentnedsættelse har vi valgt at holde kontingentet i ro og investere pengene i fremtiden. På arbejdsmiljø, karriererådgivning, den personlige rådgivning, magasiner til freelancere og kommunikationsfolk og en række andre direkte medlemsrettede aktiviteter, som vi mærker, der er stor efterspørgsel efter. /

Fred Jacobsen, næstformand i DJ

0 Kommentarer