Naja Nielsen ny chef for TV Avisen

DR er klar med den nye chef for TV Avisen. Det bliver Naja Nielsen, der er redaktionschef i DR Nyheder nu. Navnene på tre andre topchefer er også faldet på plads, erfarer Journalisten.dk, der snarest bringer interview... (Opdateres)

DR er klar med den nye chef for TV Avisen. Det bliver Naja Nielsen, der er redaktionschef i DR Nyheder nu. Navnene på tre andre topchefer er også faldet på plads, erfarer Journalisten.dk, der snarest bringer interview… (Opdateres)

Kun et døgn efter at TV Avisens chef Susanne Hegelund blev fyret, står DR klar med den nye chef. Navnet er Naja Nielsen, der indtil nu har været chef for DR Nyheders magsiner 21 Søndag, Horisont, Penge og DR Event, hvor hun har stået i spidsen for dækningen af store, nationale begivenheder som valg og klimatopmødet.

Som chef for DR Event havde Naja Nielsen blandt andet ansvaret for afslutningsdebatten efter folketingsvalget i 2007, der blev kritiseret for at være for populistisk. Journalisten.dk erfarer, at Naja Nielsen fortsætter som chef for 21 søndag og DR Event efter sin nye udnævnelse.

Ifølge Journalisten.dk's oplysninger sættes der i eftermiddag også navne på flere andre topchefer i DR. Det drejer sig blandt andet om Thomas Falbe, der skal stå i spidsen for DR Udland, Jacob Munch skal styre DR Penge, og endelig bliver Ask Rostrup ansvarlig for DR Politik i en foreløbig løsning.

Sidstnævnte var senest vært for DR's dækning af kommunalvalget fra Cirkusbygningen i København, hvorfra Journalisten.dk bragte følgende tv-indslag: Kritiker: "DR's valgfest blev en fuser"

Læs interview med Naja Nielsen her

(senest opdateret 11:50)

1 Kommentar

Wlodzimierz Grynberg
30. SEPTEMBER 2010
Re: Naja Nielsen ny chef for TV Avisen
Hvis jeg ikke tager fejl, så har hun været medlem a DKP. Røde lejesvende fortsætter i DR i de uendelige.