Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:04 28.04.2023 Anna Sol Jørgensen

Næstformand: Fortsat opbakning til Lizette Risgaard

Næstformand: Fortsat opbakning til Lizette Risgaard

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FH’s næstformand, Morten Skov Christiansen, siger efter forretningsudvalgsmøde i Fagbevægelsens Hovedorganisation, at der fortsat er opbakning til Lizette Risgaard som formand for FH.

”Forretningsudvalget vil gerne have svar på to ting: Episoderne og håndteringen i FH. Vi kom frem til to ting,” siger han og fortsætter:

”Det skal være en hurtig ekstern advokatundersøgelse. Det handler om de konkrete episoder, som er beskrevet. De skal afdækkes, men også, hvordan de er håndteret i FH,” siger han.

Morten Skov Christiansen udtaler sig, efter at der har været hastemøde i forretningsudvalget i FH på baggrund af anklager fremsat i flere medier, herunder Berlingske og Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet og Berlingske har sammen undersøgt anklagerne om formandens adfærd og har i den forbindelse talt med otte mænd.

Anklagerne handler blandt andet om, at Lizette Risgaard skulle have haft svært ved at holde sine hænder fra mændenes numser ved festlige lejligheder.

Fagbevægelsens Ungdom har tidligere i dag taget afstand til Lizette Risgaard og i en udtalelse erklæret, at de ikke længere har tillid til formanden.

SENESTE NYT

Flere nyheder