Mystik om Nyhedsavisens moderselskab

Først skændtes de bravt. Så blev Svenn Dam smidt ud af bestyrelsen for 365 Media - Nyhedsavisens moderselskab. Siden opstod der strid om et kapitaltilskud fra Morten Lund. Nu er er 365 Media endegyldigt konkurs.

Først skændtes de bravt. Så blev Svenn Dam smidt ud af bestyrelsen for 365 Media – Nyhedsavisens moderselskab. Siden opstod der strid om et kapitaltilskud fra Morten Lund. Nu er er 365 Media endegyldigt konkurs.

Efterspillet om Nyhedsavisen og selskaberne bag synes uden ende. Siden medarbejderne på gratisavisen fik besked om avisens lukning den 31. august, har ejerne, bestyrelsen og topcheferne haft travlt med at anklage hinanden.

Blandt andet blev Svenn Dam, formand for 365 Media (Nyhedsavisens moderselskab) på et tidspunkt beskyldt for at fjerne fortrolige dokumenter og siden bortvist.

Stort set samtidigt hed det sig, at Nyhedsavisens ejer ikke var konkurs, fordi Morten Lund angiveligt var forpligtet til at skyde penge i moderselskabet 365 Media. Avisens direktør, Morten Nissen Nielsen, påpegede således over for Journalisten.dk, at Morten Lund havde lovet et kapitaltilskud.

Spekulationerne gav næring til kreditorer og tidligere medarbejdere, der øjnede en chance for at få nogle af deres penge igen.

Kapitaltilskuddet kom dog aldrig, og dernæst blev Svenn Dam smidt ud af 365 Media.

Og nu er 365 Media så endegyldigt erklæret konkurs ved Sø- og Handelsrettens Skifteafdeling ifølge CVR.

Hvad der blev af kapitaltilførslerne, melder historien intet om, skriver Business.dk.

(opdateret) 

0 Kommentarer