Myrthu trækker sig fra aktiv tjeneste

Jess Myrthu stopper som partner i kommunikationsbureauet Jøp, Ove og Myrthu for at stille op til Europaparlamentet for Venstre

Jess Myrthu stopper som partner i kommunikationsbureauet Jøp, Ove og Myrthu for at stille op til Europaparlamentet for Venstre.
Den sidste af stifterne af kommunikationsbureauet Jøp, Ove og Myrthu trækker sig nu som partner og kommunikationsrådgiver. Jess Myrthu fortsætter som formand for JOM's bestyrelse, sideløbende med at han prøver at gøre politisk karriere som kandidat for Venstre til Europaparlamentet.
 

Jøp, Ove og Myrthu (JOM) blev grundlagt i 1989 af partnerne Jørgen Pedersen (Jøp), Erik Ove og Jess Myrthu. Men 2. maj stopper Jess Myrthu som den sidste af de oprindelige partnere. Dermed udgør partnerkredsen Esben Høstager, Lars Jørgensen, Anne Hasselholm, Kim Ruberg, Niels Goul Hovmand, Søren Petersen og Christian Lemvigh

»Nu har jeg været rådgiver i 25 år. Det sidste, der skulle falde på plads, var at finde partnere, der kunne tage over, og de har nu bevist deres værd,« siger Jess Myrthu til Journalisten.

Han siger, at det har været 25 spændende år med Jøp, Ove og Myrthu.

»Ikke to dage har været ens, og hvis jeg må være lidt højrøvet, så har det været spændende at være ikke bare rådgiver, men betroet rådgiver, tæt på beslutningsprocesserne i forbindelse med blandt andet fusioner,« siger han.

Jess Myrhtu siger, at han i mange år har haft lyst til at gå ind i politik og han har valgt EU-politik, fordi det er vigtigt.

»EU-debatten i Danmark er forkert, grænsende til det falske. Det hedder sig, at Danmark ville kunne klare sig uden for EU, og det er i bedste fald noget vrøvl. Det kan Danmark ikke.«

Hvad skal du lave, hvis du ikke bliver valgt ind?

»Det ved jeg faktisk ikke. Men jeg går ud fra, at jeg bliver valgt ind. Hvis det ikke sker, vil jeg beskæftige mig med EU på den ene eller anden måde,« forklarer han og tilføjer, at han allerede han lagt en PR-plan for, hvordan han vil markere sin indtræden i poltik.

»Jeg indrykker avisannoncer, hvor jeg skriver, at jeg trækker mig fra aktiv tjeneste.«

En af de tidligere medarbejdere i JOM er i øvrigt Morten Løkkegaard, der i dag sidder i Europaparlamentet for Venstre.

1 Kommentar

Lasse Glavind
4. APRIL 2013
Endnu en af DR's røde
Endnu en af DR's røde lejesvende stiller nu op for Venstre. Måske skulle Jacob Rosenkrands få købt nogle flere 100-watts-pærer til sin arkitektlampe og så lave en ny udgave af sit journalistiske hovedværk - version 2.0.