Mylenberg: Jeg passer ikke længere ind

Troels Mylenberg går øjeblikkeligt fra Berlingske Tidende som konsekvens af en personalerokade i Christiansborg-gruppen, der gør Thomas Larsen til personaleansvarlig. (opdateret)

Troels Mylenberg går øjeblikkeligt fra Berlingske Tidende som konsekvens af en personalerokade i Christiansborg-gruppen, der gør Thomas Larsen til personaleansvarlig. (opdateret)

Berlingske Tidendes Christiansborg-redaktion står over for store ændringer. Politisk redaktør Bjarne Steensbeck skiftede for nyligt til gravergruppen, og hans stilling bliver nu overtaget af Claus Kragh.

Samtidig bliver Thomas Larsen personaleansvarlig. En rokade, som har fået journalist og tidligere leder af journalistuddannelsen på Syddansk Universitet, Troels Mylenberg, til helt at forlade Berlingske.

Endvidere har også Philip Egea Flores forladt Christiansborg-redaktionen for at blive freelancekorrespondent i Stockholm.

»Der er lavet nogle organisationsændringer, som jeg ikke tror, jeg passer ind i,« siger Troels Mylenberg til Journalisten.dk.

Han ville ellers gerne have fortsat på redaktionen, hvor han har været det sidste år. Han kom fra en stilling som leder af journalistuddannelsen på Syddansk Universitet, men ville gerne tilbage til det journalistiske håndværk.

»Jeg har været forrygende glad for det her år. Berlingske er en dejlig arbejdsplads både fagligt og socialt. Det er unikt, at begge ting fungerer så godt, og det har jeg nydt helt vildt og lært meget af,« siger han til Journalisten.dk og fortsætter:

»Jeg er ikke skuffet. Jeg ville gerne have fortsat, men nu laver de nogle ændringer, og dem har jeg besluttet, at jeg ikke vil være en del af. Det er min beslutning, og det er helt udramatisk.«

Den nye personaleansvarlige, Thomas Larsen, vil ikke kommentere personalesager og har derfor ingen kommentarer til den konkrete sag. Han har heller ikke kommentarer til, hvad de nye ændringer kommer til at betyde for redaktionens arbejde.

Troels Mylenberg siger om fremtiden, at han fortsætter som underviser på Syddansk Universitet og er i færd med at lægge sidste hånd på to bøger om henholdsvis Anders Fogh Rasmussen og danske partiledere.

Læs også tidligere artikler

Pittelkow: Thomas Larsen er primært referent

Thomas Larsen pillet af TV 2

Thomas Larsen er den reneste

0 Kommentarer