Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
08:40 22.08.2023 Ritzau

Musk erkender: X kan mislykkes

Elon Musk, ejer af det sociale medie X, tidligere kendt som Twitter, siger, at X ”kan mislykkes”. Hans udtalelse kommer, efter at en fejl i weekenden medførte, at billeder, der blev lagt op før december 2014, blev slettet.

Det skriver The Guardian.

”Den triste sandhed er, at der ikke er nogen gode ”sociale medier” lige nu. Vi kan mislykkes, som så mange har forudsagt, men vi vil gøre vores bedste for, at der er mindst ét,” skriver Elon Musk på X.

En fejl på platformen resulterede i løbet af weekenden i, at billeder og links fra opslag før december 2014 blev fjernet. Nogle brugere spekulerede i, at fejlen var et bevidst forsøg på at spare penge på datalagring, fremgår det.

Et af de billeder, der blev slettet, var den amerikanske talkshow-vært Ellen DeGeneres’ berømte selfie fra Oscar-showet fra 2014, hvor hun var vært. Billedet blev det mest retweetede billede på platformen nogensinde med mere end to millioner delinger. Billedet er nu blevet genskabt, lyder det.

I sidste uge antydede rapporter, at adgangen fra X til andre sociale medier, heriblandt Facebook og Instagram, var blevet forsinket med fem sekunder, hvilket også gjaldt links til nyhedssider.

SENESTE NYT

Flere nyheder