Mur på vej omkring information.dk

Information indfører betalingsmur på deres hjemmeside, hvor det lige nu er muligt at læse det meste af avisens indhold gratis

Information indfører betalingsmur på deres hjemmeside, hvor det lige nu er muligt at læse det meste af avisens indhold gratisInformation varsler ny betalingsstrategi for deres hjemmeside. Det skriver mediawatch.dk.

»Der er stadig nogle ting, vi sidder og pudser på, men i slutningen af året kommer vi med nogle nye digitale abonnementsmodeller. Det bliver en pakke, som både handler om avisen og en ny digital strategi. Vi har jo selvfølgelig ligesom alle andre kigget på forskellige modeller, og hvad der passer til os,« siger direktør for Information Mette Davidsen-Nielsen til mediawatch.dk.

Direktøren vil endnu ikke løfte sløret helt for betalingsmodellen:

»Hvordan de nye modeller præcist bliver sat sammen, kan jeg ikke sige endnu. Men det bliver en blanding af avisen, e-paperen, information.dk og de øvrige aktiviteter, vi har i huset. Vi prøver at finde noget, der passer præcis til vores niche og vores måde at arbejde på, hvor det er den samme redaktion, der laver indhold til alle platforme,« siger Mette Davidsen-Nielsen.

Hun peger på The Economist-modellen, hvor indhold versioneres på forskellige måder.

0 Kommentarer