Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:48 05.10.2022 Anna Sol Jørgensen

Morten Messerschmidt stiller alligevel op til interview hos Ekstra Bladet

Dansk Folkepartis (DF) formand, Morten Messerschmidt, stiller op til interview med Ekstra Bladet uden nogen former for krav.

Det skriver Ekstra Bladet, der tidligere i dag afslog at interviewe DF-formanden, da der ifølge avisen blev fremsat tre ”absurde krav” til, hvad der ikke måtte spørges om.

Ifølge Ekstra Bladet fremsatte Morten Messerschmidts assisten, Christian Bülow, krav om, at Morten Messerschmidt ikke måtte spørges til meningsmålinger, som Dansk Folkeparti ikke klarer sig frygteligt godt i i øjeblikket. Dernæst var det spørgsmål om spærregrænsen, som partiet er tæt på, der var bandlyst. Det sidste krav var, at der ikke skulle spørges til den forestående retssag, hvor byretten på ny skal tage stilling til, om Morten Messerschmidt har svindlet med EU-midler.

Men der er altså tale om en misforståelse, der opstod, da assistenten ville spørge ind til, hvad Ekstra Bladet ville spørge formanden om, oplyser Christian Bülow til Journalisten og Ekstra Bladet, og Morten Messerschmidt vil lade sig interviewe uden krav, lyder det nu.

”Det har vi selvfølgelig sagt ja til,” skriver Ekstra Bladet, der fastholder, at de tre betingelser blev fremsat som krav.

SENESTE NYT

Flere nyheder