Morten Lund møder op hos Jersild

I aften stiller Morten Lund op til interview hos Jens Olaf Jersild i programmet 'Jersild Live'

I aften stiller Morten Lund op til interview hos Jens Olaf Jersild i programmet 'Jersild Live'

Siden Nyhedsavisens krak har Morten Lund nærmest holdt sig skjult. Nu stiller han op i DR-programmet 'Jersild Live'
Som optakt til programmet skriver DR:

"Den succesrige it-entreprenør Morten Lund har tabt omkring 100 mio. kr. på et eventyr som hovedinvestor i gratisavisen Nyhedsavisen. Nu risikerer han også selv at gå konkurs, og samtidig er luften tyk af beskyldninger om svig og hemmelige aftaler."

Indtil nu har Morten Lund kun kommunikeret med pressen via sin blog og mødte pressen ansigt til ansigt for første gang ved en iværksætterkonference 13. september.

2 Kommentarer

Carsten Baunsgaard
18. SEPTEMBER 2008
Re: Morten Lund møder op hos Jersild
Hej Morten - Så programmet med dig og Jens Olaf Jersild, uden at kende noget til din verden, så var det et program som fik mig til at blive hængende. Din personlighed gav mig lysten til se programmet færdigt, om jeg er naiv eller som jeg vælger at tro på er DU et rigtigt menneske....... og har bare et iværksættergen som siger spar 2....Jeg er ikke i tvivl om at du kommer på benene igen.... - Lysten til skabelse... fedt! - Jeg er selv autodiadakt kunstner/billedhugger som skaber "STORE" granit skulpturere..... skulle du få lyst til at afstresse, så kontakt mig, jeg bor på landet.... ellers må du have et godt liv!
Bjørn Rolighed Michaelsen
18. SEPTEMBER 2008
Re: Morten Lund møder op hos Jersild

Kære Morten Lund.

Jeg har netop set interviewet med dig, hos Jersild.

Først og fremmest er det stort, at du overhovedet stiller op. Det var tydeligt at der var en god del nervøsitet indblandet - men du klarede det flot!

Jeg håber inderligt at du lander på benene igen! Vi har virkelig brug for folk som dig! Og med det engagement, den ildhu du demonstrede i aften, er jeg sikker på at du nok skal få succes igen.

Hvis du en dag mangler en kompetent medarbejder, så kan du regne med en ansøgning fra undertegnede!

God vind!