Mørklægning

Centrale dokumenter i sagen om overbetaling af private sygehuse var ikke kommet frem, hvis ændringerne i den nye offentlighedslov allerede var trådt i kraft.

Centrale dokumenter i sagen om overbetaling af private sygehuse var ikke kommet frem, hvis ændringerne i den nye offentlighedslov allerede var trådt i kraft. Det vurderer forfatterne til en hvidbog om konsekvenserne af den ny lov. Journalisten offentliggører Ublu konsekvenserne af den nye offentlighedslov i dette nummer af fagmagasinet.

En god vagthund glammer, når der virkelig er fare på færde. Ellers holder den kæft. En dårlig vagthund bjæffer hele tiden af lidt af hvert, så der til sidst ikke er nogen, der tager den alvorligt. Det gælder også den journalistiske vagthund. Vi inviterer indenfor i hundegården, hvor dem der giver pote ikke gør deres arbejde godt nok, ifølge 95% af journalisterne.

Derudover kan du journalisternes politiske farve, møde Russ Baker, som har brugt seks år på at finde svaret på, hvor George Bush sr. var henne, da Kennedy døde og læse om den danske tabloidpresse indenfor politik.

0 Kommentarer