Moment i DR

  DOKUMENTAR. Syv instruktører har dannet Dokumentargruppen Moment. Deres første program, »Alderdom«, består af syv portrætter, der egentlig var tænkt som syv enkelte programmer, men gruppen eksperimenterede og satte dem sammen til et. »Der kom hen helt anden fortælling ud af det. Synergien fungerede, og det er det, vi har fået respons på,« siger den ene af de syv instruktører, Ulrik Gutkin.

 

DOKUMENTAR. Syv instruktører har dannet Dokumentargruppen Moment. Deres første program, »Alderdom«, består af syv portrætter, der egentlig var tænkt som syv enkelte programmer, men gruppen eksperimenterede og satte dem sammen til et.

»Der kom hen helt anden fortælling ud af det. Synergien fungerede, og det er det, vi har fået respons på,« siger den ene af de syv instruktører, Ulrik Gutkin.

»Alderdom« blev meget rost på dokumentarfestivalen CPH:DOX i november, og den 7. september bliver programmet vist på DR2.

Tre af de syv instruktører er medlemmer af Dansk Journalistforbund. Det er Yrsa Wedel, der blev Årets Klipper i 2003, Marianne Leth, der blev Årets Fotograf samme år, samt Ulrik Gutkin.

»Det styrker os enkeltvis, vi inspirerer hinanden og kan hjælpe hinanden med det rent praktiske,« siger Ulrik Gutkin.

0 Kommentarer