Moll stopper på 24syv

Flere medier rapporterer, at Suzanne Moll stopper på Radio24Syv. Der er netop nu medarbejdermøde om ny ledelsesstruktur i Radio24syv. (Opdateret 10:15)

Flere medier rapporterer, at Suzanne Moll stopper på Radio24Syv. Der er netop nu medarbejdermøde om ny ledelsesstruktur i Radio24syv. (Opdateret 10:15)

Flere medier rapporterer nu, at Suzanne Moll stopper på Radio24Syv i forbindelse med den nye ledelsesstruktur, der netop nu præsenteres for medarbejderne.

Suzanne Moll har sagt op på Radio24Syv. Hun stopper per 1. januar og skifter til et job som international medierådgiver for bl.a. IMS.

Mandag i sidste uge blev Mads Brügger fyret. Siden har Mikael Bertelsen kun vist sig en enkelt gang, ganske kortvarigt på radiostationen. 

Lisbeth Knudsen har netop sagt på medarbejdermødet, at Mikael Bertelsen har besluttet at blive som kanalchef på stationen – men at han nu skal bruge tid på at finde et nyt hold.

Jørgen Ramskov overtager det direkte ledelsesansvar for nyhedsredaktionen på Radio24Syv.  

Her til formiddag bliver medarbejderne på Radio24syv klogere på, hvordan ledelsen af radioen kommer til at se ud efter Mads Brüggers fyring sidste uge.

Flere kilder har over for journalisten.dk sagt, at Mads Brüggers fyring formentlig hang sammen med en magtkamp om nyhedsproduktionen på Radio24Syvs nyhedsredaktion. Brügger skal angiveligt have været stærkt kritisk over for ambitionsniveauet på den del af Radio24Syv, som Suzanne Moll har haft ansvaret for. 

Lisbeth Knudsen har netop opfordret medarbejderne til at "stå sammen" og ikke lave ballade i medierne. 

Forud for mødet er der gået en del rygter om ændringer i toppen, men Lisbeth Knudsen ville ikke i weekenden be- eller afkræfte rygterne om Suzanne Molls afgang over for journalisten.dk. 

"Jeg kan bekræfte, at jeg deltager i et møde for medarbejderne på 24syv mandag kl. 10. Andet kan jeg ikke bekræfte," skriver Lisbeth Knudsen i en sms.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Mikael Bertelsen eller Mads Brügger. 

Der er nu udsendt en pressemeddelse om Suzanne Molls afgang fra Radio24Syv:

"Suzanne Moll fratræder på Radio24syv
Efter et års hård pioneropgave med opstarten af Radio24syv har stationens chefredaktør, Suzanne Moll, valgt at vende tilbage til det internationale arbejde, som hun kort fik lov til at prøve kræfter med, inden etableringen af den nye radiostation fristede til et jobskifte medio 2011.

Suzanne Moll forlader radioen med udgangen af januar 2013. Samtidig ændres radiostationens ledelse, således at ansvarshavende chefredaktør og adm. direktør Jørgen Ramskov selv overtager det direkte ledelsesansvar for nyhedsafdelingen, og der ansættes i en ny funktion en administrationschef til at lede de administrative opgaver på stationen.

Sammen med Jørgen Ramskov, Mikael Bertelsen og Mads Brügger har Suzanne Moll stået i spidsen for etablering af den nye radio siden midten af 2011, hvor hun haft ansvar for Nyheds- og aktualitetsafdelingen. Suzanne Moll vender tilbage til jobbet som international medierådgiver for blandt andet IMS (International Media Support) og WAN (World Association of Newspaper).

"Radio24syv har været en stor del af mit liv i over et år nu, og det har været fantastisk. For mig er etablering af nye projekter, store eller små, den vigtigste personlige drivkraft, og det vil jeg gerne arbejde videre med både i udlandet og herhjemme," siger Suzanne Moll.
"Jeg synes, vi er nået rigtigt langt på radioen. I nyhedsafdelingen producerer vi både solonyheder og syv timers god aktualitetsradio om dagen. Det er jeg meget stolt af. Senest har vi under det amerikanske præsidentvalg vist, at vi kan tilbyde et fint alternativ til andre nyhedstilbud," tilføjer hun.

Bestyrelsesformand for Radio24syv Lisbeth Knudsen ønsker Suzanne Moll held og lykke med det internationale arbejde igen.

"Suzanne Moll har ydet en kæmpe indsats for at få startet Radio24syv op fra bunden. Resultatet er en nyhedsdækning med store ambitioner og internationalt udsyn. Det er også lykkedes hende at samle et stærkt hold af pionerer på nyhedsområdet, som fortjener stor anerkendelse for det, de hidtil har udrettet. Der er nogle barske leverancekrav til en nyhedsafdeling og også en benhård konkurrence. Suzanne Moll har givet Radio24syvs nyhedsafdeling en stærk identitet og en gejst og lyst til at give konkurrenterne baghjul.""

Opdateres

0 Kommentarer