Mogens Jensen er træt af klynk fra Radio24syv

Socialdemokraternes medieordfører langer nu ud efter Radio 24syv. De skal holde op med at klynke over manglende penge og fokuserer på at lave god radio i stedet.

Socialdemokraternes medieordfører langer nu ud efter Radio 24syv. De skal holde op med at klynke over manglende penge og fokuserer på at lave god radio i stedet.

Der er lidt over en uge til, at Radio24syv går i luften. Den 1. november ved midnat overtager Radio24syv signalet fra P2, og stationen skal derefter sende omkring 22 timers ny radio i døgnet – hver dag. Medieordfører fra Socialdemokraterne Mogens Jensen ville ønske, at Radio24syv fokuserede på netop opgaven med at lave radio i stedet for at brokke sig over for få penge i kassen.

»Hold nu op med at klynke. Det er lidt træls at høre den melodi fra en station, som får 93 millioner kroner om året. Det er næsten dobbelt så meget, som P2 havde. Nu må de tro på deres produkt frem for at levere en klagesang, som nærmest lyder, som om de undskylder programmerne på forhånd«, siger Mogens Jensen til Politiken.dk.

Mogens Jensen reagerer blandt andet på radioens planer om at sende uredigerede råbånd om natten, hvilket han synes lyder som man, man klipper en hæl og hugger en tå for at opfylde kravet om 4,5 times radiomontage og-reportage. Men også udmeldinger fra direktør Jørgen Ramskov har provokeret Socialdemokraternes medieordfører. Jørgen Ramskov har blandt andet været ude at sige, at man godt kunne have brugt omkring det dobbelte beløb, end de 93 millioner, Radio24syv får tilført hvert år.

Men Jørgen Ramskov har ikke klynket, mener han selv. Hans snak om manglende penge har været for at dæmpe folks forventninger.

»Jeg kan konstatere, at vores spin ikke er lykkedes. Vi har hørt folk sige, at nu kommer radiodramaet og montagen tilbage. Og vi har kunnet se på de forslag, som vi får ind, at der har været helt urealistiske forestillinger om, hvad vi har råd til. Derfor har vi fortalt, at vi ikke har guld på vandhanerne for at bringe forventningerne ned på et realistisk niveau«, siger Jørgen Ramskov til Politiken.dk.

0 Kommentarer