Podcast

Mød ’Budskab’på Folkemødet og få hjælp til at løse et dilemma

Journalistens podcast ’Budskab’ inviterer alle kommunikatører til at sende dilemmaer fra deres arbejdsliv til en særudgave af ’Budskab’ med Ane Cortzen som vært direkte fra Folkemødet

Hvad gør jeg, min direktør vil have presseomtale af en fuldstændigt håbløs og for omverdenen ligegyldig historie?

Hvordan fortæller jeg min formand, at hun ikke skal smile på tv under et interview om en fyringsrunde?

Hvordan trænger jeg igennem med min kriserådgivning, for borgmesteren bliver altid sur, når pressen kommer med kritiske spørgsmål?

Dilemmaerne og de svære valg står i kø i mange kommunikatørers arbejde. Hvad enten de arbejder for politiske partier, interesseorganisationer, virksomheder eller i offentlig forvaltning.

Nu tilbyder Journalistens podcast ’Budskab’ live-rådgivning til medlemmerne, når vi optager ’Fyraftensdilemmaer med Budskab’, som en særudgave af ’Budskab’ direkte fra Folkemødet.

Hvis du har et dilemma eller et spørgsmål fra dit kommunikationsjob, som du gerne vil have eksperterne til at give gode råd om, så skriv til: budskab@journalisten.dk. Måske er det dit dilemma, eksperterne dykker ned i i live-udsendelsen.

Vi lover, at alle spørgsmål bliver behandlet i anonymiseret form, så hverken du eller din arbejdsplads skal føle sig udstillet.

Ane Cortzen er vært

I panelet sidder Karne Lykkebo fra Geelmuyden Kiese, Henrik Kjerrumgaard fra White Cloud og Lasse Bastkjær fra DR klar til at give deres bedste råd. Ane Cortzen er vært for ’Budskab’ på Folkemødet.

Udsendelsen bliver optaget på Geelmuyden Kieses scene torsdag den 16. juni fra 17.30 til 18.30. Scenen ligger på Havnegade 24, lige ved siden af Folkemødehuset – kom endelig og lyt med.

Er du optaget torsdag, optager vi en almindelig ’Budskab’ i live-format fra samme scene lørdag kl. 12-13. Her er Trine Kromann-Mikkelsen fra Demant, Jonas Schrøder fra Rema1000 og Emil Nielsen fra Danmarks Naturfredningsforening eksperterne i panelet.

Hvis du ikke er på Folkemødet, eller ikke kan være med til optagelserne af ’Budskab’, kan du høre live-udsendelserne bagefter i din podcast-player.

 

0 Kommentarer