Møde i Diamanten

REAKTION. Franz Füchsel udtrykker i Journalisten nummer 2 - ganske forståeligt - sin forundring over, at Diamanten i København blev udlejet til en herværende arabisk organisation (af et besynderligt navn, som jeg på forhånd vil undlade at forsøge at stave), der opfordrer til terror og drab, herunder på danske soldater, og han efterlyser reaktioner på dette anslag mod demokratiet fra pressens folk.

REAKTION. Franz Füchsel udtrykker i Journalisten nummer 2 – ganske forståeligt – sin forundring over, at Diamanten i København blev udlejet til en herværende arabisk organisation (af et besynderligt navn, som jeg på forhånd vil undlade at forsøge at stave), der opfordrer til terror og drab, herunder på danske soldater, og han efterlyser reaktioner på dette anslag mod demokratiet fra pressens folk.

Jeg kan godt give svaret på årsagen til udlejningen og de manglende reaktioner, men det kan desværre ikke lade sig gøre, før vi får afskaffet racisme-paragraffen.

På den anden side har jeg vel så også sagt, hvad det hele drejer sig om. Det har slet ikke noget med religion og demokrati at gøre. Hvad vi alle sammen godt ved.

–  Niels Jürgensen, Morgenavisen Jyllands-Posten, Viby J

0 Kommentarer