Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
08:44 07.07.2022 Sebastian Goos

Ministerie tilføjede ved en fejl fem medunderskrivere på debatindlæg

Ministerie tilføjede ved en fejl fem medunderskrivere på debatindlæg

Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) var eneforfatter til et debatindlæg i Politiken i går, men ved en fejl fik han fem medunderskrivere. Philip Davali/Ritzau Scanpix

Ved en fejl tilføjede Klima-, energi- og forsyningsministeriet hele fem øvrige forfattere til et debatindlæg i onsdagens Politiken, som kun skulle have minister Dan Jørgensen (S) som underskriver.

Det skriver Politiken i dag i klummen fejl- og fakta.

Debatindlægget ”Nej, blå blok. Atomkraft er ikke bæredygtigt som vind og sol” var således ledsaget af underskrifter fra Rasmus Helveg Petersen (R), Rasmus Nordqvist (SF), Søren Egge Rasmussen (Ø), Troels Ranis, branchedirektør i Dansk Industri og Kristian Jensen, der nu er direktør i Green Power Danmark, men som tidligere var en af topfigurerne i Venstre.

Til B.T. siger flere af de ufrivillige medunderskrivere, at de er meget overraskede:

”Det er i hvert fald slet ikke et udtryk for Dansk Industris holdning, og vi har ikke hørt noget om, at det indlæg var på vej,” lyder det fra branchedirektør i Dansk Industri Troels Ranis til B.T.

Ministeriet oplyser til B.T., at det skyldes, at der er sket en fejl i overleveringen til sommerferien mellem kollegaer i ministeriet.

Opdateret 09:15 med citater fra de involverede parter i B.T. 

 

 

SENESTE NYT

Flere nyheder