Mindre panik

  POSTGANG. Fra panik-dagen til efteråret får alle praktikstederne deres ansøgninger på ét og samme tidspunkt: Nemlig klokken 08.00.Praktik-stederne vil få dem udleveret på Danmarks Journalisthøjskole, som er stedet, hvor det store match mellem praktiksteder og praktikanter sker.Der vil dog også være et udleveringssted i København, sandsynligvis i Pressens Hus.

POSTGANG. Fra panik-dagen til efteråret får alle praktikstederne deres ansøgninger på ét og samme tidspunkt: Nemlig klokken 08.00.

Praktik-stederne vil få dem udleveret på Danmarks Journalisthøjskole, som er stedet, hvor det store match mellem praktiksteder og praktikanter sker.

Der vil dog også være et udleveringssted i København, sandsynligvis i Pressens Hus.

De praktiksteder, der ikke har mulighed for selv at hente ansøgningerne, vil få dem sendt med posten, så de gerne skulle dukke op næste dag.

Hidtil er ansøgningerne blevet sendt samlet fra Journalisthøjskolen, og nogle af praktikstederne har sendt folk ud til postterminalerne, endnu inden det blev lyst, for at fiske netop deres ansøgninger ud af stakken. På den måde er det lykkedes nogle chefer at ansætte de første praktikanter, inden klokken har slået seks. Til stor fortrydelse for dem, der først har fået ansøgningerne udleveret på Journalisthøjskolen klokken otte.

»Nu stiller vi alle mere lige,« siger Christian Kierkegaard, formand for praktikudvalget. /am

0 Kommentarer