Min mening: Skal uddelingen af Cavling være lige så farverig som de studerendes Kravlingfest med cocktailbar og dj’s?

»Det synes jeg helt klart. Jeg har ikke været til uddelingen af Cavling, men hvorfor skal 'voksne' journalister ikke kunne feste og have det sjovt? Det er en god måde at fejre sig selv på og møde andre fra branchen, ligesom man gør på Fagfestival.«

»Det synes jeg helt klart. Jeg har ikke været til uddelingen af Cavling, men hvorfor skal 'voksne' journalister ikke kunne feste og have det sjovt? Det er en god måde at fejre sig selv på og møde andre fra branchen, ligesom man gør på Fagfestival.«

Kresten Morten Munksgaard,
studerende,
3. semester,
Journalisthøjskolen

»Jeg synes, Kravling er en fed fest, fordi det er en mulighed for at møde studerende fra de andre uddannelser og fejre de bedste. Men som jeg opfatter Cavlinguddelingen, appellerer den til en mindre skare af journalister, og derfor tvivler jeg på, at man kan lave en lige så stor event ud af det.«

Andreas Marckmann Andreassen,
Studerende,
7. semester,
Journalisthøjskolen

0 Kommentarer